Diverse
RSS Diverse

Pe litoral, începe programul `Zile gratuite de vacanță 2014`

Pe litoral, începe programul `Zile gratuite de vacanță 2014`

Turiștii care vor să-și petreacă vacanța pe litoral pot beneficia începând de astăzi de oferte avantajoase la cazare și masă, în cadrul programului "Zile gratuite de vacanță 2014". Programul cumulează oferte de tipul "plătești cinci nopți și stai șase" sau "plătești șase nopți și stai șapte".

Pachetele pornesc de la 518 lei/persoană, cu mic dejun, pentru șase nopți de cazare și una gratuită, la un hotel de două stele din stațiunea Venus, până la 975 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru șase nopți de cazare și una gratuită, la un hotel de patru stele din stațiunea Mamaia.

Președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, Lucia Nora Morariu, a declarat că, în primul trimestru din acest an, față de aceeași perioadă din 2013, cererea a avut o creștere de 100%.

Peste 70 de hoteluri au intrat în program, iar lista acestora poate fi consultată pe pagina de internet a Federației Patronatelor din Turismul Românesc. Programul "Zile gratuite de vacanță 2014" se încheie pe 31 august.Radio România Actualități - 18.08.2014 10:26