Comunicate de presă
RSS Comunicate de presă

Delia Duca reprezinta Romania in competitia internationala Miss Grand International 2014 din Thailanda

Delia Duca reprezinta Romania in competitia internationala Miss Grand International 2014 din Thailanda

In urma selectiei nationale Miss Grand International Romania 2014, organizata in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss Grand International, Delia Duca a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Grand International 2014, competitie care se desfasoara in acest an in perioada 17 septembrie – 08 octombrie 2014. In competitie participa 85 de tari.

Marea finala va avea loc pe stadionul indoor Huamark din Bangkok, in data de 07 octombrie, fiind transmisa in direct online de la ora 10.00 AM ora Romaniei pe pagina: https://www.facebook.com/miss.grand.romania.fan.page .

Delia Duca are 1.80m inaltime, dimensiuni 88-60-90, este licentiata in informatica si detine o diploma de master in "Algoritmi si Produse Software". Este programator la sediul din Brasov al unei firme internationale de software si prezentatoarea jurnalului de stiri la televiziunea TVS Brasov.

Inainte de a fi desemnata Miss Grand Romania 2014, Delia Duca a mai castigat titlurile de Miss Universe Romania 2012 si Miss Intercontinental Romania 2011.

Delia a avut numeroase clasari in top si la competitiile internationale de frumusete la care a participat, printre care amintim: Top 3 Miss 7 Continents 2013 (Turcia), Top 5 Princess of the Globe 2013 (Turcia), Top 15 Supermodel International 2012 (Tailanda), Top 15 Miss Globe International 2010 (Cipru), Top 20 Miss Tourism Queen International 2008 (China).

Delia este si arbitru de sah, iar in luna mai a anului 2014 a arbitrat cea de-a doua editie a concursului de sah „Cupa Delia Duca".

Joaca sah de cand avea doar 6 ani, este candidat de maestru in sah, iar in anul 2006 a obtinut titlul de campioana nationala la dezlegari probleme de sah. De atunci, a participat la mai multe campionate europene si mondiale de sah dezlegari, reusind sa castige Locul I la feminin la International Solving Contest 2011. Din 2011, Delia este membru al Comisiei Centrale de Compozitie Sahista din cadrul Federatiei Romane de Sah.

In timpul liber ii place sa inoate, sa patineze, sa joace bowling sau sa compuna probleme de sah.

„Ma simt onorata sa reprezint Romania in cadrul competitiei internationale de frumusete Miss Grand International 2014, avand bucuria de a cunoaste concurente din peste 80 de tari. Este a doua competitie de frumusete organizata in Thailanda la care iau parte, prima fiind Supermodel International 2012, unde am reusit o clasare in Top 15. Sper ca si de aceasta data sa fac numele tarii mele auzit, in special pe o scena cu totul impresionanta ca aceea a evenimentului recunoscut la nivel mondial - Miss Grand International 2014.” – a declarat Delia Duca – Miss Grand International Romania 2014, fiind deja implicata in activitatile cantonamentului din Thailanda.

„Delia Duca este una dintre cele mai frumoase, ambitioase si inteligente ambasadoare a frumusetii, cea mai experimentata candidata a Romaniei in cadrul competitiilor internationale de frumusete, avand cele mai multe asemenea participari in portofoliul ei dintre toate fetele din Romania. Aceasta experienta este un avantaj extrem de valoros in competitia din Thailanda si sper sa se intoarca in Romania cu marele titlu! Perseverenta si reusitele ei sa sunt un exemplu demn de urmat de catre toate fete frumoase din Romania!” - ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Grand International Romania.

Toti romanii sunt invitati sa urmareasca evolutia Deliei Duca din Thailanda vizitand pagina sa oficiala de Facebook „Miss Grand International Romania”- https://www.facebook.com/miss.grand.romania.fan.page - pagina unde vor putea vota Romania si vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinti poze postate zilnic. Avem nevoie de voturile a cat mai multor romani pentru a o sustine pe Delia in cursa pentru castigarea coroanei Miss Grand International 2014!

Ernest Hadrian Böhm

PresidentAgenția RADOR - 23.09.2014 14:56