Comunicate de presă
RSS Comunicate de presă

VA PLACE TANGO?

TANGO-ul, genul muzical - dedicat dansului - cu cea mai spectaculoasa poveste, doi invitati speciali originari chiar din tara tango-ului si a compozitorilor sai – Argentina, un repertoriu semnat de cei mai mari compozi­tori de gen, 13 concerte în 12 orase din Romania, acestea sunt elementele care compun turneul national „ VA PLACE TANGO ? ”, prezentat de violoncelistul RAZVAN SUMA, intre 28 septembrie - 24 octombrie 2014 .

Alaturi de violoncelistul roman se vor afla doi invitati argentinieni care construiesc alaturi de Razvan Suna povestea speciala a turneului : ANALIA SELIS - voce (recent revenita pe scena dupa experienta de maternitate), care va fi prima oara intr-un turneu partenera de scena a partenerului sau de viata (Razvan Suma) si JULIO SANTILLAN - chitara, care soseste din Argentina pentru a canta tango publicului din Romania.

Evenimentul este unul unic in peisajul cultural romanesc: va fi prima oara cand un turneu de amploare va fi dedicat in exclusivitate tango-ului interpretat in mod traditional, asa cum se canta pe vremuri în Argentina .Agenția RADOR - 22.09.2014 15:51