Mapamond - Social
RSS Mapamond - Social

Ziua Internațională a Frumuseții

Ziua Internațională a Frumuseții

Frumusețea va salva lumea. Chiar dacă mulți spun că aceasta vine din interior, esteticul ocupă un loc important în viețile noastre. De aceea, Comitetul Internațional al Esteticii și Cosmeticii a decretat data de 9 septembrie drept Ziua Internațională a Frumuseții. Cu această ocazie, vă prezentăm câteva secrete ale vedetelor care le ajută să fie fermecătoare. Părul lui Nicole Kidman nu poate trece neobservat. Actrița îl intreține doar cu ingrediente naturale. Ea folosește gălbenuș de ou și șampon bio, iar pentru a-l clăti folosește suc de afine. Top-modelul Naomi Campbell are grijă ca părul să nu-i fie deteriorat de coafurile pe care le are pe podium. Ea folosește ulei de măsline înainte de a se spăla pe cap.

Catherine Zeta Jones se spală pe cap cu bere pentru a avea un păr strălucitor. De asemenea, vedeta are un zâmbet de invidiat pentru că, după fiecare masă, mănâncă fructe pentru a-și curăța dinții. Halle Berry își întreține coapsele și scapă de celulită cu zaț de cafea. Iar Teri Hatcher a descoperit secretul pielii catifelate. Actrița toarnă în apa din cadă un pahar cu vin roșu.

Totuși, metodele naturiste pentru întreținerea frumuseții au rădăcini foarte adânci. Cleopatra, celebra regină a Egiptului, întreținea frumusețea ca pe o artă. Pentru a se menține în formă, ea folosea lapte de capră și măgăriță, miere de albine, aloe vera, minerale și nămol de la Marea Moartă, precum și ulei de chimen negru.

(www.publika.md)PUBLIKA.MD - 9.09.2014 15:46