Mapamond - Politic
RSS Mapamond - Politic

Premierul sârb a anunțat că președintele rus vine la Belgrad pe 16 octombrie

Premierul sârb a anunțat că președintele rus vine la Belgrad pe 16 octombrie

Președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, sosește la Belgrad la 16 octombrie pentru a participa la celebrarea a 70 de ani de la eliberarea Belgradului și a victoriei asupra fascismului, a anunțat, marți, primul-ministru al Serbiei, Aleksandar Vucic, după întâlnirea pe care a avut-o cu ambasadorul Federației Ruse în Serbia, Aleksander Cepurin. Cei doi au discutat despre programul vizitei președintelui Putin la Belgrad.

Președintele Putin va avea convorbiri cu omologul său sârb, Tomislav Nikolic și cu premierul Vucic și va participa și la parada militară care va fi cea mai specială din ultimii 40 de ani, a spus premierul sârb Vucic și a adăugat că lupta împotriva fascismului este un lucru cu care se mândresc cetățenii Serbiei. De asemenea, a spus că în timpul vizitei președintelui Federației Ruse se va discuta despre viitorul relațiilor dintre cele două țări care sunt bune, dar ele ar putea fi chiar mai bune și mai de succes.

Ambasadorul Rusiei în Serbia Aleksander Cepurin a confirmat că președintele rus Vladimir Putin va fi la Belgrad la 16 cctombrie. Kremlinul a comunicat că președintele rus Vladimir Putin va veni în Serbia la 16 octombrie la invitația președintelui sârb, Tomislav Nikolic.

(www.tanjug.rs)TANJUG - 30.09.2014 15:20