România - Mass media
RSS România - Mass media

Analia Selis și Răzvan Suma, în concert alături de Big Band-ul radio

Festivalul "Săptămâna Orchestrelor și Corurilor Radio on Air din 1928" se încheie, în această seară, cu un concert susținut la Sala Radiodifuziunii Române de Big Band-ul Radio, sub bagheta dirijorului și compozitorului Ionel Tudor. De la ora 19:00, pe scenă vor urca Analia Selis, violoncelistul Răsvan Suma și chitaristul argentinian Julio Santillan. Analia Selis invită publicul la o călătorie sonoră în spațiul cultural-artistic sud-american:

Analia Selis: O să prezentăm muzica din Argentina și din America Latină. În prima parte o să cânt cu un extraordinar chitarist care vine din Argentina și care a făcut și aranjamente pentru a doua parte pentru orchestră și cu soțul meu, Răsvan Suma, și pe urmă o să cânt pentru prima dată cu Big Band-ul Radio și pentru prima dată cu orchestra. Vorbim de un concert foarte important care înseamnă foarte mult în viața mea. Mă bucur foarte mult să fiu parte din această "săptămână".

Spectacolul din această seară încheie seria concertelor susținute de corurile, orchestrele și soliștii postului public de radio, la aniversarea a 85 de ani de la prima emisie. În ultimele zile, pe scena Sălii Radio au urcat, printre alții, pianistul Horia Mihail, violonistul Gabriel Croitoru sau violoncelistul Răsvan Suma.Radio România Actualități - 3.11.2013 15:18