România - Mass media
RSS România - Mass media

Radio România și-a sărbătorit seniorii

Radio România și-a sărbătorit seniorii

Ca în fiecare an, în ajunul sărbătoririi Radioului public, seniorii Radio România ne-au onorat cu prezența la tradiționala întâlnire cu mai tinerii lor colegi. Întâmpinați cu flori, bucurie și recunoștință pentru anii petrecuți în slujba radioului, cei prezenți au avut prilejul de a se reconecta la atmosfera și ritmul trepidant al Radioului, depănând amintiri, rememorând momente din activitatea trecută și împărtășind impresii din anul care a trecut de la precedenta lor întâlnire.

Prezent la acest eveniment, domnul Ovidiu Miculescu, Președintele Director General al Societății Române de Radiodifuziune, a mulțumit celor prezenți pentru întreaga lor activitate, pentru profesionalismul și standardul înalt pe care au reușit să îl mențină în vremuri dificile și pe care, generația de astăzi de jurnaliști și tehnicieni din Radio România îl păstrează ca pe un reper în munca lor.

Totodată domnul Ovidiu Miculescu a menționat că: „Acele cărămizi puse de seniorii de astăzi la postamentul încrederii ascultătorilor în Radio România sunt înmulțite permanent de actualii angajați ai SRR, cei care dezvoltă oferta editorială și de programe a radioului public”.

În cadrul acestei întâlniri jurnalistul și scriitorul Mircea Pospai a primit diploma pentru "Cel mai tânăr Senior în activitate", iar maestrul Ludovic Bács și cunoscutul comentator sportiv Ion Ghițulescu au fost desemnați "Cei mai longevivi Seniori" ai Radio România.Agenția RADOR - 30.10.2013 17:07