România - Mass media
RSS România - Mass media

Stagiunea Sălii Radio se închide vineri, 21 iunie, sub semnul bicentenarului Verdi

Stagiunea Sălii Radio se închide vineri, 21 iunie, sub semnul bicentenarului Verdi

Numeroși artiști invitați din țară și de peste hotare, primul concert din istoria Orchestrei Naționale Radio la Chișinău, participarea la cel mai important festival de muzică din China - Shanghai Spring International Festival – cea de-a doua ediție a Festivalului "Viori de colecție" la Sala Radio, Concertul Regal în onoarea Zilei Regalității, participarea la concertul susținut de Andrea Bocelli la București, sunt numai câteva dintre cele mai frumoase momente pe care vi le-au oferit de-a lungul stagiunii 2012-2013 Orchestrele și Corurile Radio România.

Vineri, 21 iunie (ora 19:00) vă invităm la Sala Radio să ne bucurăm împreună de evenimentul de închidere a acestei stagiuni. În anul în care întreaga lume sărbătorește bicentenarul Verdi – două sute de ani de la nașterea compozitorului – la închiderea stagiunii Sălii Radio veți asculta "Recviemul" lui Verdi. Orchestra Națională Radio sub bagheta dirijorului ei principal, tânărul și carismaticul Tiberiu Soare, va puncta astfel închiderea primei sale stagiuni în această ipostază la pupitrul ansamblului.

Veți aprecia, de asemenea, Corul Academic Radio condus de Dan Mihai Goia și pe cei patru soliști invitați, cu o activitate artistică extrem de apreciată în România și în afara ei – soprana Sorina Munteanu – solistă a Operei Naționale București, mezzosoprana Aura Twarowska - solistă a Operei de Stat din Viena, tenorul Marius Vlad Budoiu– director al Operei Naționale Române Cluj-Napoca și basul Sorin Drăniceanu, care a concertat în Germania, Olanda, Italia, Franța, Bulgaria, Belgia, Elveția ș.a.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române și în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum și la Casa de Bilete a Sălii Radio.

Concertul de închidere a stagiunii muzicale radio va fi transmis în direct de Radio România Muzical și Radio România Cultural, de la ora 19:00.Agenția RADOR - 19.06.2013 17:41