Turism
RSS Turism

Zboruri suplimentare și facilități pentru sezonul de iarnă, la Tarom

Zboruri suplimentare și facilități pentru sezonul de iarnă, la Tarom

Tarom va suplimenta în sezonul de iarnă 2014-2015 zborurile pe patru destinații din rețeaua sa de rute, informează compania, printr-un comunicat. Astfel, București-Roma va avea două frecvențe suplimentare, ajungând la șase zboruri săptămânale.

Prețurile pe această rută încep de la 141 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse. Zborurile pe ruta București-Dubai vor fi operate de trei ori pe săptămână. Cel mai mic preț pentru această rută este de 211 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse. Între 20 decembrie 2014 și 18 februarie 2015, Tarom va avea un zbor în plus pe săptămână pe ruta București-Geneva. Prețul unui bilet dus-întors, cu toate taxele incluse, începe de la 119 euro. Pe ruta București-Chișinău-București se va efectua în plus un zbor, ajungându-se la 18 zboruri pe săptămână. Prețurile pe această rută încep de la 116 euro, pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

În vederea vacanțelor de iarnă, Tarom oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de ski și snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România sau Republica Moldova și Londra, Viena, Nisa, München, Sofia, Torino, Bologna, Milano sau Geneva.

Facilitatea este acordată în sezonul de iarnă, între 26 octombrie 2014 și 28 martie 2015. Echipamentul sportiv de iarnă constă în: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari și o pereche de bețe sau o placă de snowboard și o pereche de clăpari. Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacității disponibile, în funcție de tipul de avion.Radio București - 11.09.2014 16:49