Turism
RSS Turism

Vacanță în cel mai bun camping din Europa

Vacanță în cel mai bun camping din Europa

Văzută de sus, pare o imensă pădure verde care se unește cu marea printr-o lungă fâșie de nisip alb. Clima mediteraneană - caldă și uscată -, foarte plăcută din aprilie până în octombrie face ca această pădure de pe litoralul Costei Dorada să fie ideală pentru a te bucura de o vacanță în mijlocul naturii, beneficiind de tot confortul.

Plaja Montroig Camping Resort din municipiul Mont-roig del Camp a fost inaugurată în 1962 cu intenția de a fi ceva temporar, dar astăzi, după mai bine de jumătate de secol, calitatea ofertelor sale și suprafața de 35 de hectare reprezintă o opțiune exotică excelentă. Plimbându-te prin camping, te simți ca într-o grădină botanică, deoarece vegetația luxuriantă este foarte bine îngrijită și întâlnești o multitudine de specii.

Se spune că verdele relaxează, iar aici îl întâlnești din plin, pentru că există verde în toate tonurile: cel al pinilor, măslinilor, palmierilor... și 14 km de străzi pentru a parcurge acest paradis natural, împânzit de o rețea de piscine reconfortante.

(www.abc.es - 26 iunie)ABC, Spania - 29.06.2014 18:36