Turism
RSS Turism

Top al destinațiilor turistice subapreciate, publicat de CNN

CNN a publicat o listă a destinațiilor turistice subapreciate, care merită să fie vizitate.

Pe primul loc în clasament este Queens, o suburbie a metropolei americane New York. În localitate se vorbesc peste 170 de limbi și dialecte, iar oamenii spun că se simt ca și cum ar face înconjurul lumii fără a pleca de acasă.

Un alt oraș subestimat este Bergen, din Norvegia, una dintre cele mai frumoase localități din această țară. Bergen este înconjurat de șapte dealuri și șapte golfuri maritime, ca un ținut de poveste, fiind o destinație ideală pentru cei care preferă să se afle în mijlocul naturii.

Orașul Isfahan, situat la poalele munților Zagros, este una dintre marile bogății ale Iranului. Localitatea este faimoasă pentru arhitectura sa, moscheile și podurile vechi de sute de ani, un oraș plin de istorie, artă și romantism.

Când este vorba despre orașele europene, turiștii preferă de cele mai multe ori Parisul, Roma sau Barcelona și trec cu vederea Lisabona, o localitate cu plaje superbe și o arhitectură de excepție.

Nici Calgary, cel mai mare oraș din provincia canadiană Alberta, nu trebuie trecut cu vederea. Acesta este considerat unul dintre cele mai bune locuri pentru trai, dar și unul dintre cele mai curate din lume.

combo

(www.publika.md - 30 mai)Agenția RADOR - 31.05.2014 14:37