Turism
RSS Turism

Un hotel de 35 de lire pe noapte din Țara Galilor oferă cele mai bune servicii din lume

Un hotel de 35 de lire pe noapte din Țara Galilor oferă cele mai bune servicii din lume
Proprietarii Carol-Lynn și Ian Robbins

Un hotel din stațiunea turistică estivală Llandudno, situată în nordul Țării Galilor, oferă cele mai bune servicii din lume, potrivit site-ului TripAdvisor, specializat în turism.

Lauriston Court Hotel, de patru stele, poziționat lângă chei, a devansat alte hoteluri din țări precum Statele Unite, Grecia și Republica Cehă.

Cele 11 camere ale hotelului, administrat de soții Carol-Lynn și Ian Robbins, pot fi închiriate începând de la 35 de lire sterline de persoană pe noapte. Doamna Robbins, fostă asistentă medicală, a declarat că anticiparea dorințelor oaspeților în momentul în care vorbește cu ei la telefon sau on-line reprezintă o parte a succesului.

"Nu este un loc de muncă pentru noi, este viața noastră - este ceea ce ne place să facem. Facem tot ce ne stă în putință pentru a le face șederea aici de neuitat", a declarat doamna Robbins. Lauriston Court Hotel se află, de asemenea, pe locul șase în topul celor mai ieftine hoteluri din lume.

Purtătoarea de cuvânt a web-site-ului Trip Advisor, Emma Shaw, a declarat: "Dacă hotel britanic poate să depășească alte 650.000 și să fie numit numărul unu în lume în ceea ce privește serviciile, acesta este un lucru cu care poți să te mândrești."www.bbc.co.uk - 16.01.2013 12:11