Turism
RSS Turism

La Romexpo se desfășoară Târgul de Turism al României

La Romexpo se desfășoară Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României este în plină desfășurare la Romexpo. Până duminică, agențiile de turism își prezintă ofertele pentru vacanța de vară. Pe perioada târgului, care a început ieri, sunt anunțate reduceri de până la 40%.

Aflat la cea de-a XXVII-a editie, de primavara, evenimentul reuneste un numar record de participanti, peste 200, pe o suprafata totala de 15.000 mp. Manifestarea expozitionala este dedicata atat profesionistilor din domeniu, cat si publicului interesat de calatorii, vacante si programe de recreere.

Si in acest an, targul se bucura de o semnificativa participare internationala, 28 de tari din toata lumea fiind reprezentate prin participari oficiale, de grup sau individuale. Astfel, timp de patru zile, la Romexpo, expun cele mai importante firme de profil, agentii de turism si tour-operatori, hoteluri si pensiuni, agentii de asigurari si banci, organizatori de congrese si turism de afaceri, organizatii patronale si asociatii profesionale, edituri si institutii culturale, dar si reprezentanti ai presei din domeniu: televiziuni, reviste, site-uri si blog-uri consacrate.

Cu aceasta ocazie sunt prezentate oferte de turism pentru sezonul estival, atat in Romania, cat si in strainatate: turism cultural, rural si de business, turism de tratament, destinatii exotice, croaziere, turism de aventura etc. Pentru un plus de impact, companiile participante vor prezenta sub conceptul instant booking oferte si discount-uri atractive, valabile doar pe perioada desfasurarii evenimentului.

Organizatorii au conceput si in acest an, special pentru publicul interesat, un bogat program de evenimente conexe – conferinte, seminarii, programe artistice, lansari de carte, prezentari de documentare, precum si expozitii de fotografie.

Targul de Turism al Romaniei este un eveniment organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

Targul se desfasoara in pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 si C6 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:

- 15 – 17 martie 2012 intre orele 10.00 – 18.00
- 18 martie 2012 intre orele 10.00 – 16.00

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul dedicat evenimentului: www.targuldeturism.roRadio România Actualități - 16.03.2012 11:12