Inedit
RSS Inedit

Actorul care l-a interpretat pe Sultanul Süleyman, Halit Ergenç, a refuzat un salariu record

Actorul care l-a interpretat pe Sultanul Süleyman, Halit Ergenç, a refuzat un salariu record

Lumea este foarte curioasă ce va face în acest sezon Halit Ergenç, actorul care l-a interpretat, timp de trei sezoane, pe Sultanul Süleyman în serialul "Muhteșem Yüzyıl", tradus în limba română "Süleyman Magnificul - Sub domnia iubirii".

Se zvonește că celebrul actorul ar fi primit peste 20 de propuneri pentru noul sezon, iar sumele oferite sunt amețitoare. Producătorii i-ar fi oferit lui Halit Ergenç, care câștiga 60.000 lire turcești (aprox. 170.000 euro) pentru fiecare episod al serialului "Süleyman Magnificul", un salariu de 80.000 de lire (aprox. 220.000 euro) turcești pe episod, dar actorul ar fi refuzat toate aceste propuneri.

Actorul a spus că ar dori să se odihnească după cele trei sezoane extrem de aglomerate și, mai mult decât atât, vrea să dea răgaz spectatorilor să îl uite pe Sultanul Süleyman și caracterul acestuia. Se pare că, deși Halit Ergenç a refuzat toate propunerile de serial, privește cu mai mult interes propunerile de film de cinema.CUMHURIYET, Turcia - 23.07.2014 13:05