Inedit
RSS Inedit

Parcul de distracții în aer liber `Micul Prinț` a fost deschis în Franța

Parcul de distracții în aer liber `Micul Prinț` a fost deschis în Franța

Nu departe de orașul Mulhouse, în Franța, s-a deschis parcul tematic inspirat de imaginea și cartea "Micul Prinț", scrisă de Antoine de Saint-Exupéry. În "Aero Parcul Micul Prinț", baloane, tobogane sub formă de șerpi și alte atracții se întind pe 24 de hectare în apropiere de granița germano-franceză.

Organizatorii se așteaptă ca până la sfârșitul acestui an, parcul să aibă 80.000 de vizitatori, deoarece cartea pe care scriitorul Saint-Exupery a scris-o în 1943 a fost tradusă în peste 180 de limbi și a fost vândută în întreaga lume în peste 150 de milioane de volume.

"Parcul este conceput pentru copii de la 2 la 12 ani, dar și pentru adulții care își amintesc că au fost copii", a declarat unul dintre autorii proiectului. Adulții vor avea posibilitatea de a vedea din balon peisajul din Vosges și Alsacia, de a bea ceva în "Aerobar" la o înălțime de 35 de metri deasupra solului, și de a vizita planetariumul. Există un număr mare de atracții, jocuri interactive, precum și "Asteroidul B 612" al Micului Prinț, labirintul, etc.

(www.beta.rs - 2 iulie)BETA - 3.07.2014 11:33