Inedit
RSS Inedit

Trei studente au găsit 40.000 de dolari ascunși într-o canapea second-hand

Trei studente au găsit 40.000 de dolari ascunși într-o canapea second-hand

Trei studente au găsit 40.000 de dolari, bani lichizi, ascunși într-o canapea pe care au cumpărat-o la mâna a doua de la un magazin de caritate cu 20 de dolari, pe care ulterior i-au returnat unei văduve în vârstă de 91 de ani care îi ascunsese acolo.

Studentele din New York au găsit banii în plicuri în canapeaua cumpărată de la un magazin al Armatei Salvării, în luna martie. Rudele văduvei, în vârstă de 91 de ani, au donat vechea canapea magazinului fără știrea acesteia. Reese Werkhoven, Cally Guasti și Lara Russo au declarat că, inițial, nu și-au putut crede ochilor de norocul lor neașteptat. Însă după ce au descoperit numele văduvei pe un plic și după ce au discutat ce să facă, ele au decis să o contacteze și să îi înapoieze mica avere, ziua următoare.

"Când i-am dat banii înapoi, ea ne-a spus că simte prezența în cameră a fostului ei soț", a declarat Cally Guasti ziarului Little Rebellion. Văduva, care a dorit să rămână anonimă, le-a dat celor trei studente o recompensă în valoare de 1.000 de dolari.

(www.news.sky.com)SKY NEWS - 19.05.2014 14:02