Relații internaționale
RSS Relații internaționale

Piloții companiei Air France intră în grevă generală

Piloții companiei Air France intră în grevă generală

13:30 - Trei curse ale companiei franceze Air France, cu plecări de pe Aeroportul Henri Conadă, vor fi anulate

Trei curse ale companiei franceze Air France, care urmau să vină și să plece de pe Aeroportul Henri Conadă din București, vor fi anulate astăzi și mâine. Decizia vine ca urmare a grevei declanșate la Air France pe durata întregii săptămâni. Prima cursă anulată urma să sosească diseară în jurul orei 19:00 și să plece către Paris o oră mai târziu. A doua cursă urma să sosească la ora 23:00 și să plece către capitala franceză mâine dimineață.

Nu este exclus ca și în zilele următoare să fie anulate alte zboruri, după cum ne-au declarat reprezentanți ai Companiei Naționale Aeroporturi București. Călătorii sunt sfătuiți să consulte informațiile oferite de compania franceză. Reprezentanții Air France spun că jumătate din cursele companiei vor fi anulate ca urmare a grevei începute astăzi. Angajații sunt nemulțumiți de intenția conducerii de a dezvolta o ramură low-cost a companiei aviatice franceze. (RRA)


Piloții companiei Air France intră, de astăzi, într-o grevă generală, care s-ar putea prelungi până la sfârșitul săptămânii. Conducerea companiei a anunțat că doar jumătate din zboruri vor putea fi asigurate din cauza grevei și recomandă călătorilor să își amâne cât pot deplasările.

Și cetățenii români care au programate zboruri cu această companie sunt sfătuiți să ceară detalii suplimentare asupra călătoriei. Piloții de la Air France vor să le fie garantat un statut privilegiat în fața colegilor de la departamentul LowCost al companiei. Air France se așteaptă la pierderi zilnice de 10 - 15 milioane de euro în urma protestului. (RRA)Radio România Actualități - 15.09.2014 13:30