Relații internaționale
RSS Relații internaționale

Doi tineri români vor avea posibilitatea să reprezinte România la Adunarea Generală a ONU de la New York

Doi tineri români vor avea posibilitatea să reprezinte România la Adunarea Generală a ONU de la New York

O fată și un băiat cu vârste între 18 și 25 de ani vor avea posibilitatea să reprezinte România la Adunarea Generală a ONU de la New York din septembrie-octombrie 2014 și în Comisia pentru Dezvoltare Socială din februarie 2015.

Inițiativa face parte din programul intitulat "Delegat de Tineret la Națiunile Unite", promovat de Ministerul Tineretului și Sportului. Candidații, cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, trebuie să trimită până pe 17 august, pe adresa de internet international@mts.ro, formularul de înscriere completat. Formularul se găsește pe site-ul ministerului.

Se cere de asemenea curriculum vitae, o scrisoare de recomandare din anul 2014 din partea unui superior ierarhic sau a unui cadru didactic universitar și un eseu de maximum 1.000 de cuvinte, în limba engleză sau franceză, pe o tematică dintre cele indicate pe site.

Cei doi tineri care vor câștiga acest concurs vor beneficia de la Misiunea permanentă a României pe lângă Națiunile Unite de cheltuielile de transport internațional și de cazare. Cheltuielile privind taxa de viză, asigurarea medicală și masă vor fi suportate de cei doi tineri din surse proprii.Radio România Actualități - 10.08.2014 15:43