România - București
RSS România - București

Restricții de circulație în București în aceste zile

Restricții de circulație în București în aceste zile

În București, au loc în aceste zile mai multe evenimente publice organizate în zilele de Rusalii ce vor genera restricționări ale circulației pe mai multe străzi și bulevarde.

Traficul rutier este închis până duminică, între orele 9:30 și 22:30, pe strada Mătăsari - între Matei Voievod și Bd. Pache Protopopescu și pe străzile adiacente. În această zonă vor avea loc prezentări de modă, concerte și spectacole de teatru - parte a proiectului ”Femei pe Mătăsari”.

Circulația este închisă și pe Strada Maior Coravu - între Dumitru Marinescu și Toni Bulandra, pentru desfășurarea Crosului Generațiilor, organizat de Primăria Sectorului 2. De asemenea, marșul diversității al Asociației Accept va avea loc între orele 16:00 și 20:00 pe Șoseaua Kiseleff.

Participanții se vor aduna pe bulevard, la Piața Arcului de Triumf, și se vor deplasa către Piața Victoriei. Polițiștii rutieri recomandă ca rute ocolitoare: Piața Arcului de Triumf - Piața Charles de Gaulle - bd. Aviatorilor - Piața Victoriei sau Piața Presei Libere - Piața Montreal - bd. Mărăști - bd. Mareșal Averescu - bd. Ion Mihalache - Piața Victoriei.Radio România Actualități - 7.06.2014 12:06