România - București
RSS România - București

Eduard Novak, invitat la 'Săptămâna Belgiană'

Eduard Novak, invitat la 'Săptămâna Belgiană'
Eduard Carol Novak

Președintele Federației Române de Ciclism, Eduard Carol Novak, este invitat de onoare la ''Belgian Week in Bucharest'', un proiect organizat de Belgian Romanian Business Association (BEROBA). Singurul campion paralimpic din istoria României va fi prezent, luni, de la ora 17.30, la hotelul Crowne Plaza, pentru a vorbi despre dezvoltarea și situația ciclismului în România.

Evenimentul de luni, intitulat sugestiv chiar ''Cycling in Romania'' face parte dintr-o serie de acțiuni sociale, culinare și economice organizate de comunitatea oamenilor de afaceri belgieni în perioada 22-30 aprilie. Deoarece ciclismul este unul dintre cele mai populare sporturi în Țările de Jos, ambasada Belgiei s-a implicat activ în sprijinirea evenimentului.

În cadrul acțiunii de la Crowne Plazza vor mai lua cuvântul și alte personaje importante din lumea ciclismului autohton. Intrarea publicului este liberă, iar Eduard Carol Novak va sta la dispoziția fanilor ciclismului pentru poze și autografe.Agenția RADOR - 26.04.2014 17:43