România - București
RSS România - București

București: Programul de Paști al RATB și al magazinelor

București: Programul de Paști al RATB și al magazinelor

În București, Regia Autonomă de Transport anunță că autobuzele, troleibuzele și tramvaiele vor circula de Paști după programul zilei de duminică, în timp ce metroul va funcționa toată noaptea de Înviere. Vor circula și liniile de noapte, precum și tramvaiul 41, anunță RATB.

Marile magazine - supermarket, hipermarket și de tip cash&carry - sunt închise în prima zi de Paști - duminică, și au program special în celelalte zile.

Marile rețele comerciale cu magazine în toată țara - deja mult mai aglomerate decât în zilele obișnuite - au anunțat program prelungit pentru această seară - până la ora 21-22 sau chiar spre miezul nopții, în schimb mâine au program scurt, doar până spre după-amiază. Foarte puține vor rămâne deschise până la orele serii.

Și în a doua zi de Paști, luni, în general programul va începe ceva mai târziu și va fi mai scurt decât în mod normal. De marți, magazinele revin la orarul obișnuit al zilelor de lucru.

Situația este diferită în marile centre comerciale, galerii și mall-uri, care au anunțat program normal chiar și duminică. În interiorul acestora toate magazinele sunt deschise și se așteaptă destui vizitatori, din experiența anilor trecuți.Radio România Actualități - 18.04.2014 13:26