România - Cultural
RSS România - Cultural

Caravana Gaudeamus a ajuns pe litoral

Caravana Gaudeamus a ajuns pe litoral

Caravana Gaudeamus, organizată de Radio România, a ajuns pe litoral. O nouă ediție a târgului de carte își deschide, astăzi, porțile la Constanța. Târgul estival de carte se va desfășura în perioada 14-18 august într-un pavilion expozițional mobil, amplasat în vecinătatea mall-ului din Parcul Tăbăcărie. Deschiderea oficială a tărgului va avea loc, astăzi, de la ora 18:00, prilej cu care fanfara RAJA Constanța va susține un concert.

Printre surprizele pregătite vizitatorilor se numără mii de titluri consacrate, apariții editoriale noi, tombola Gaudeamus, dar și evenimente care vor aduce în fața publicului câteva dintre personalitățile vieții culturale din Dobrogea.

Surprizele nu se opresc aici. Va fi organizat concursul "Miss lectura", vor fi acordate trofee și, nu în ultimul rând, va fi lansată o colecție de costume de baie de epocă. Managerul studioului teritorial Radio Constanța, Daniel Sârbu, vă invită la târg.

Daniel Sârbu: Este cea de-a șasea ediție a Târgului Gaudeamus la Constanța. Este o premieră, pentru că locul unde se desfășoară acum târgul este unul nou și sperăm că va fi un aflux de vizitatori, atât turiști, cât și constănțeni. Vor fi peste 20 de edituri de prestigiu din România și vă invităm la târg.

Caravana Gaudeamus vă așteaptă zilnic între orele 15:00 și 23:00.Radio România Actualități - 14.08.2014 10:06