România - Cultural
RSS România - Cultural

S-a deschis Târgul de carte `Gaudemus`Cluj-Napoca, organizat de Radio România

S-a deschis Târgul de carte `Gaudemus`Cluj-Napoca, organizat de Radio România

97 de expozanți, 64 de standuri - la Cluj Napoca, s-a deschis cu puțin timp în urmă, Târgul de carte "Gaudeamus", organizat de Radio România. Evenimentul din Ardeal a ajuns la cea de XV-a ediție și ofertă iubitorilor de carte și cultură multe atracții până pe 13 aprilie.

Este vorba de un târg organizat într-un pavilon mobil, în Piața Unirii, cu o suprafață de 500 metri pătrați. Există foarte multe reduceri oferite de editurile participante. Unele cărți, de calitate relativ bună, sunt vândute cu suma de 1 leu, deci, practic, reprezintă un adevărat chilipir pentru amatorii de carte.

Un număr foarte mare de tineri a vizitat deja acest târg, studenți ai universităților clujene, ai Universității Babeș-Bolyai, ai Universității Tehnice, ai Academiei de Muzică, ai Universității de Artă și Design, care își au sediile în apropierea Pieței Unirii și, care, au venit direct de la cursuri pentru a-și cumpăra cărțile dorite.

Există o ofertă foarte bogată de carte, de la literatură la volume cu caracter istoric, la cărți tehnice, cărți care sunt folosite și pe post de cursuri universitare.

Programul de vizitare este urmatorul (9-13 aprilie):

- miercuri – sambata, intre orele 10.00 si 20.00
- duminica, intre orele 10.00 si 14.00.

Intrarea este libera pentru toate categoriile de vizitatori.Radio România Actualități - 9.04.2014 14:18