România - Economic
RSS România - Economic

MOL își extinde rețeaua de benzinării din România

MOL își extinde rețeaua de benzinării din România

Compania MOL România și-a extins rețeaua de stații de alimentare cu șapte benzinării. MOL România a investit până acum peste 6 milioane de euro. Potrivit unui comunicat dat publicității joi, numărul benzinăriilor acestei companii a ajuns la 154, ca urmare a unei investiții de 6,1 milioane de euro.

Extinderea rețelei de benzinării a avut loc mai ales în sudul și sud-estul României: în Constanța, județul Ilfov, județele Suceava și Iași, precum și în județele Timiș, Hunedoara și Bihor. "Suntem deciși să continuăm investițiile, în condițiile evoluției pieței. (...) De la începutul anului, MOL România a deschis 11 noi stații de alimentare" - a declarat directorul executiv al companiei, Kinga Daradics.

MOL România dorește ca, până în 2015, să își crească cota de piață la 15%, acesta fiind motivul extinderii rețelei de benzinării. În cursul anului trecut, MOL România și-a majorat încasările cu 7%, prin vânzarea a 503.000 tone de carburanți și lubrefianți.Agenția ungară de presă MTI - 31.07.2014 18:45