România - Social
RSS România - Social

Președintele Federației Române de Box, Leonard Doroftei, a fost audiat la DNA ca martor

Președintele Federației Române de Box, Leonard Doroftei, a fost audiat la DNA ca martor

Președintele Federației Române de Box, Leonard Doroftei, a fost audiat astăzi, ca martor, la Direcția Națională Anticorupție, în dosarul privind organizarea Galei de box din iulie 2011, de la București, la care a participat Lucian Bute. La ieșire, Doroftei a declarat că Federația încearcă îndreptarea neregulilor găsite după plecarea fostului președinte, Rudel Obreja, din instituție și că va depune la DNA un audit intern:

Leonard Doroftei: Am fost întrebați despre cum merg treburile în Federație, despre Gala Bute. Avem câteva litigii cu Obreja, despre recuperarea unui ring de box, niște bani. Am fost întrebați despre mai multe lucruri care s-au întâmplat de-a lungul timpului, în perioada Obreja. Am avut un audit în care a trebuit să recuperăm niște laptopuri, computere, televizoare.

Procurorii au reluat ancheta în acest dosar, după ce a fost infirmată o soluție de trimitere în judecată a fostului președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja. Motivul a fost continuarea cercetărilor față de funcționarii din Ministerul Turismului și Ministerul Economiei, precum din Federația Româna de Box.Radio România Actualități - 22.09.2014 16:08