România - Social
RSS România - Social

Restructurările de luna viitoare în sistemul finanțelor publice generează nemulțumiri ale angajaților din țară ai Fiscului

Restructurările preconizate să înceapă luna viitoare în sistemul teritorial al finanțelor publice generează nemulțumiri ale angajaților din țară ai Fiscului.

După cum transmit corespondenții Radio România Actualități, 30 de angajați ai finanțelor publice din orașul arădean Nădlac au protestat astăzi timp de o oră în stradă. Ei au încercat să blocheze Drumul Național 7, însă au fost împiedicați de forțele de ordine, iar situația nu a degenerat.

În județul Gorj, 266 de angajați ai finanțelor caută un alt loc de muncă, întrucât direcțiile generale de specialitate din județ vor fi desființate.

Doar 200 de posturi vor rămâne în noua schemă, iar cei care vor ocupa aceste funcții vor fi selectați prin concurs. Înscrierea la examen se poate face până mâine la ora 16:00.

Începând de luni, 19 august și până pe 24 august se vor organiza examene pentru fiecare funcție acolo unde sunt mai mulți solicitanți pentru posturile vacante.Radio România Actualități - 15.08.2013 16:19