România - Politic
RSS România - Politic

Președintele liberal Klaus Iohannis și-a înregistrat la Biroul Electoral Central candidatura pentru funcția supremă în stat

Președintele liberal Klaus Iohannis și-a înregistrat la Biroul Electoral Central candidatura pentru prezidențialele din noiembrie, din partea Alianței Creștin Liberale PDL-PNL. Este cel de-al doilea aspirant la funcția supremă în stat care trece prin această procedură oficială după candidatul PSD, Victor Ponta.

Liderul PNL, Klaus Iohannis a declarat că își dorește să facă o altfel de politică și că are în spate o echipă puternică pe care se poate baza:

Klaus Iohannis: Acum a venit vremea faptelor. Oamenii mă cunosc, sunt mai puțin un om al vorbelor și mai mult un om al faptelor. Vreau să candidez pentru a face altfel de politică în țara noastră, mai puțin spectacol, mai puțină gălăgie, mai multe soluții pentru oameni, pentru România.

Candidaturile pot fi depuse la Biroul Electoral Central până pe 23 septembrie. Mâine este așteptată înscrierea oficială în cursa pentru Cotroceni a Monicăi Macovei, candidat indepenedent.Radio România Actualități - 21.09.2014 9:09