Destinul Ucrainei
RSS Destinul Ucrainei

Rusia va întreprinde absolut totul pentru a continua dialogul cu autoritățuile de la Kiev și cu estul Ucrainei

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat că Rusia va întreprinde absolut totul pentru a continua dialogul cu autoritățuile de la Kiev și cu cei din estul Ucrainei. "Nu există carențe în căile de comunicare dintre Ucraina și Rusia", a mai subliniat șeful diplomației ruse. "Rusia va întreprinde absolut totul pentru a continua procesul de la Minsk privind încetarea focului în estul Ucrainei și pentru a obține în acest sens rezultate", a declarat, în cadrul conferinței de presă organizată cu ocazia celei de-a 69-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov.

"Ucraina, OSCE și Fderația Rusă au creat un grup de control privind încetarea focului în Donbas. Este vorba despre faptul că nimeni nu renunță la acest plan de pace. Indiferent ce ar declara autoritățile de la Kiev, indiferent de ceea ce se declară la Donețk și la Luhansk, se întreprind în continuare pași în cadrul procesului de pace de la Minsk", a mai spus ministrul rus de externe, Serghei Lavrov.

"Sprijinim în mod activ ceea ce depinde de continuarea acestor negocieri și asigurarea rezultatelor acestora", a dat asigurări ministrul rus de externe, Serghei Lavrov.ITAR-TASS - 27.09.2014 12:24