K-Pop
RSS K-Pop

Baekje

Baekje

Complexul Cultural Baekje, aflat în comitatul Buyeo din provincia Chungcheongnam-Do, este cel mai mare parc ce a fost construit pentru a promova istoria și cultura regatului Baekje, întinzându-se pe o suprafață de 3000000 de metrii pătrați.

Vizitatorii pot admira arhitectura palatului Sabi, templul Neungasa (templul regal, reprezentativ pentru perioada regatului Bekje), fortăreața Wiryeseong, Gobungongwon (un parc al mormintelor nobililor perioadei Baekje), Muzeul Istoriei și Culturii Baekjeene, fortăreața Baekje.

De asemenea, Universitatea Națională Coreea a Patrimoniului Cultural, a înființat un mall și Stațiunea Lotte Buyeo care le oferă vizitatorilor posibilitatea de a participa la diverse activități interactive pentru a experimenta istoria și cultura dar și pentru a se bucura de cumpărături. Muzeul Istoriei și Culturii Baekjeene, ce a fost deschis publicului în 2006, este singurul muzeu din Coreea de Sud specializat în istoria regatului Baekje. Aici sunt găzduite numeroase expoziții, o sală de teatru și Sala Experiența i-Baekje, oferindu-se și facilități educaționale prezentându-se în sălile permanent deschise, cultura și istoria regatului Baekje.

Mai mult, complexul cultural Baekje găzduiește anual Festivalul Cultural Baekje ce atrage un număr tot mai mare de vizitatori în fiecare an. Festivalul Cultural Baekje promovează cultura regatului Baekje ce a prosperat acum 1400 ani în urmă și încearcă să reînvie o parte din stilul de viață a baekjeenilor.Agenția RADOR - 19.09.2014 15:28