K-Pop
RSS K-Pop

Mituri

1. Coreenii mănânca carne de caine

Da, este adevărat că acum doar unii coreeni (cei în vârstă) mai mănâncă ocazional carne de câine, iar ea poate fi cumpărată din unele piețe. Dar în general, coreenii preferă să consume carne de vită sau porc, acestea fiind cele mai populare, datorită calității lor.

2. Coreenii au frică de război

După cum știm, Coreea de Nord reprezintă o îngrijorare pentru multe țări datorită amenințărilor militare pe care le folosesc mai ales la adresa vecinilor și nu numai. Aliații și resursele deținute de sud-coreeni sunt cu mult peste cele ale nord-coreenilor iar aceștia nu sunt în cele din urmă așa de speriați pe cât se speculează.

3. Străinii sunt profesori de engleză

Majoritatea oamenilor comentează pe diverse bloguri că singura modalitate de a lucra în Coreea de Sud este ca profesor de engleză. Acest lucru nu este adevărat, profesorii constituind o mică parte din străinii ce lucrează în Coreea de Sud. Sunt străini care lucrează pentru Serviciul Militar American, muncitori calificați și semicalificați în diverse domenii din industrie, servicii și de asemenea se poate observa o creștere mare a numărului de studenți străini care vor să studieze în Coreea de Sud.

4. Rasismul

Coreea de Sud este o țara monoculturală iar faptul că oameni de diferite etnii, naționalități decid să emigreze sau studieze în această țară, este surprinzator și ciudat în același timp pentru coreeni. Poate unii au, într-adevăr, tendințe rasiste, dar acest lucru nu este dus la extrem de către coreeni find considerat, de altfel, un comportament ce denotă curiozitate.

Autor: Cătălin BeluAgenția RADOR - 29.08.2014 15:18