K-Pop
RSS K-Pop

K-DRAMAS și K-ACTORS: Lee Jong-Suk

Astăzi vom vorbi despre Lee Jong-Suk. Este un actor iubit de multe fane și care are parte de un succes în Coreea de Sud datorită carismei sale și a rolurilor pe care le are în fiecare dramă.

combo

S-a născut pe 14 septembrie 1989 și a debutat în anul 2005 în filmul `Sympathy`. 2012 a fost anul care l-a propulsat datorită dramei care a făcut furori în Coreea de Sud în rândul tinerilor, `School 2013` și care i-a adus premiul pentru cel mai bun actor în cadrul galei KBS Drama Awards.

A mai avut roluri în drame precum `Secret Garden`, `Prosecutor Princess`, `I Hear Your Voice` - o dramă care i-a adus premiul de excelență.

Facts: A fost cel mai tânar model masculin pentru colectia Seoul Collection; în școală, din cauza timidității, nu putea ridica nici mâna pentru prezență; Rain este modelul și idolul său; este prieten cu Yoona și Hyoyeon din SNSD.

Una din dramele de succes în care a jucat este `I Hear Your Voice`, care s-a bucurat de atenția asiaticilor, ajungând să fie una din cele mai bune drame coreene.

Cele două personaje principale au un trecut împreună - Jang Hye Sung, acum o avocată publică, a participat ca martor la un proces de omucidere, unde copilul victimei este chiar protagonistul, Park Soo Ha. Între cei doi se țese o legătură unică, fiind readuși împreună, după zece ani, odată cu eliberarea aceluiași criminal care dorește răzbunare.

Așa cum am spus la început, pe protagonist l-am întâlnit în `Secret Garden` împreună cu personajul secundar, Cha Kwan Woo.

Este o poveste plină de suspans, acțiune, chiar și de secvențe amuzante, dar are la fel ca orice dramă coreeană acel triunghi amoros care te ține în suspans până la sfârșit.

Autor: Cătălin BeluAgenția RADOR - 1.08.2014 11:17