K-Pop
RSS K-Pop

Festivalul Nămolului din Boryeong

Image and video hosting by TinyPic

Festivalul Nămolului este una din atracțiile la care mulți turiști iau parte. Acest festival are loc în fiecare an în Boryeong un oraș care se află la 200 km distanță de Seoul. De la prima ediție din 1998 până acum, acest festival a atras peste două milioane de locuitori. Atracția plajei din Boryeong este dată de nămol. Nămolul adus din câmpiile mlăștinoase din Boryeong pe plaja Daechon este boagată în germanium și bentonită, două substanțe ce sunt bune pentru corpul nostru. Calitatea nămolului a fost atestată și de instituțiile de cercetare, Korean Research Institute of Standards and Science sau Korean Research Institute of Chemical Technology.

Image and video hosting by TinyPic

Pe lângă nămolul adus pe plaja Daechon, se mai găsesc și alte obiective turistice importante precum Muzeul Cărbunilor, monumentul Namyehwasang Baekwol Bogwang.

Image and video hosting by TinyPic

In cadrul acestui festival exista multe moduri prin care te poti distra: pograme de masaj,wrestling in mamol,competitii de poze,parade. Anul acesta festivalul a avut in loc si are in continuare in perioada 18-27 iulie si se va incheia cu un foc de artifiii ca deobicei.

Autor: Cătălin BeluAgenția RADOR - 25.07.2014 23:57