K-Pop
RSS K-Pop

K-Dramas: `Dream High`

K-Dramas: `Dream High`

Astăzi m-am gândit să vă vorbesc despre o dramă care mi-a plăcut foarte mult, așa încât pot spune că am "savurat-o" în 2 zile . Este o dramă pentru adolescenți, dar asta nu înseamnă că adulții nu o pot urmări. `Dream High` ne spune povestea celor șase studenți de la Kirin Art High School care lucrează din greu să își realizeze visul, acela de a deveni un k-pop star în industria muzicii.

Go Hye Mi (Bae Suzy, Miss A) care a studiat muzica clasică și dorea să își construiască o carieră după aceste studii, trebuie să renunțe la visul ei pentru a plăti datoria tatălui, fiind obligată să intre la Kirin Art High School, să devină cea mai bună. Pentru a intra la liceu, ea trebuia să mai aducă la Kirin încă doi studenți. Cei doi sunt Song Sam Dong (Kim Soo Hyun din drama My Love From Another Star), un băiat care locuiește la țară și care nu are de-a face cu orașul și Jin Guk (Taecyeon din trupa 2PM) cu care se întâlnește în mod accidental când încerca să scape de un cămătar.

Yoon Baek Hee, prietena cea mai bună a lui Go Hye Mi, îi devine rivală pe toată durata perioadei petrecute în liceu deoarece Hye Mi o trădase la audițiile pentru intrarea la Kirin.

Este o dramă care ne arată ce trebuie să facem pentru a ne atinge visul și care are multe situații din care putem trage învățăminte.

A câștigat numeroase premii și a fost bine primită de coreeni mai ales datorită actorilor, care sunt membrii unor trupe foarte importante din Coreea și despre care voi scrie în curând.

Autor: Cătălin BeluAgenția RADOR - 13.06.2014 16:50