K-Pop
RSS K-Pop

K-Drama: `Doctor Stranger`

Astăzi vă voi vorbi despre un serial care se difuzează în Coreea de Sud și a ocupat un loc fruntaș în clasamentul serialelor mele preferate.

combo

`Doctor Stranger` reprezintă povestea unui tânăr, Park Hoon care împreună cu tatăl său, un chirurg cardiolog renumit, ajung în Coreea de Nord pentru operația președintelui Coreei de Nord. Cei doi nu mai pot pleca înapoi în Coreea de Sud, așadar sunt sortiți să practice medicina în Coreea de Nord.

Park Hoon a fost susținut de către tatăl său să devină doctor. După ani buni de practică, el ajunge un medic excepțional, iar în urma unui incident ajunge să scape și fuge în Coreea de Sud. Aici, ajunge să lucreze la spitalul Myung Woo University din Seul, un spital de top al Coreei de Sud. Acceptă postul în cadrul spitalului doar ca să strângă bani pentru a reuși să o scape pe iubita lui din Coreea de Nord.

Serialul, în prezent, este la episodul 8 și este foarte bine primit în rândul coreenilor, dar nu numai. Din distribuție fac parte actori cunoscuți precum Lee Jong Suk care joacă rolul lui Park Hoon, Park Hae Jin care a făcut parte din serialul de succes `My love from another Star,` Knag So Ra.

combo

combo

combo

combo

În pozele de mai sus gasiti niste puncte de reper foarte interesante cu privire la personaje.

Din punctul meu de vedere, povestea este una reusita. Te lasa mereu in suspans si face in asa fel incat sa nu iti dai seama de ce ascunde. Presimt ca va castiga multe primii la viitoarele gale.

Autor: Cătălin BeluAgenția RADOR - 30.05.2014 15:30