K-Pop
RSS K-Pop

Park Yoochun

Un alt actor foarte talentat și apreciat în Coreea este Park Yoochun. El este membrul trupey JYJ și fost membru al trupei TVXQ de care am vorbit într-un articol cu câteva săptămâni în urmă.

combo

Pe lângă talentul muzical pe care îl are, se pare că și actoria este un lucru care i se potrivește. A câștigat premii foarte importante pentru cel mai bun actor, cel mai frumos cuplu dintr-o dramă, premiul de excelență dar și cel mai popular actor. Este cunoscut pentru rolurile din "I Miss You", "Miss Ripley", "Rooftop Prince", "Sungkyunhwan Scandal" și "Three Days".

Facts: Ii place să compună melodii. Unele dintre melodiile din repertoriul JYJ/TVXQ sunt compuse și de el. Poate să scrie și cu mâna dreaptă dar și cu cea stângă cu aceeași ușurință.

O dramă foarte apreciată este "Sungkyunhwan Scandal" care urmărește viața celor patru studenți de la Sungkyunhwan Scandal din timpul dinastiei Joseon. Kim Yun Hee este o tânără inteligentă, cu o gândire independentă. Odată cu moartea tatălui ei, ea s-a ocupat de bunăstarea familiei dar nu a lăsat nici învățatul pe ultimul loc. Ea îi ia locul fratelui ei și se “transformă” în băiat participând la un examen pe care doar bărbații îl susțineau și femeilor le era interzis. Se întâlnește cu Lee Seon Joon (Park Yoochun) un tânăr arogant și arătos. Cei doi trec examenul și împart camera la Sungkyunhwan Scandal. Odată cu intrarea la Sungkyunhwan Scandal este descoperit secretul ei, că este fată, de către Ku Yong Ha (Song Joon Ki) care nu îi va divulga adevărata identitate, pentru distracție. Mai departe va apărea un triunghi între Kim Yun Hee Lee Seon Joon și Moon Jae Sin care la rândul lui descoperă că ea este fată dar îi păstrează secretul ca să o protejeze…și chiar ajunge să se îndrăgostească de ea…

combo

combo

OST-ul serialului este cântat de JYJ iar albumul băieților s-a văndut în peste 100.000 de exemplare în câteva săptămâni.

Autor: Cătălin BeluAgenția RADOR - 23.05.2014 15:13