K-Pop
RSS K-Pop

Kim Soo Hyun - actorul coreean devenit ambasador al turismului din Coreea de Sud

Kim Soo Hyun este un actor coreean, model și cântăreț, născut în 16 februarie 1988.

combo

Este cunoscut pentru rolurile din seriele "Dream High", "The Moon Embracing the Sun", "My love from the Star" dar și pentru cele din filme precum "The Thieves si Secretly" și "Greatly".

Anul 2011 a fost cel care l-a propulsat cu adevărat în cariera sa, odată cu rolul din "Dream High". Pentru acest rol s-a antrenat la Agenția JYP Entertainment timp de 3 luni deoarece era singurul actor care nu avea acea "experiență K-POP".

In 2012 câștigă premiul Best Drama Actor la Baeksang Arts Award iar acesta a fost un subiect foarte dezbătut deoarece a fost cel mai tânăr actor nominalizat la această categorie, câștigând în fața unor actori precum Han Suk-kyu, Shin Ha-kyun.

Datorită popularității câștigate a fost ales de Korean Tourism Organization ambasador pentru turismul coreean.

A câștigat premii pentru cel mai bun actor, cel mai bun cuplu într-o dramă, premiul pentru popularitate, pentru cel mai popular actor de filme și nu numai. Chiar dacă este destul de tânăr se poate mândri cu o mulțime de premii și cu o activitate artistică pe care unii actori au reușit să o dobândească în ani întregi de muncă.

O dramă care mie mi-a plăcut foarte mult este "My love from the Star" care s-a bucurat de un success amețitor.

combo

In China, o fetiță de 5 de ani a suferit un atac de cord deoarce s-a emoționat foarte tare datorită poveștii din dramă. Un manager din Fujian, o provincie din China, le-a dat liber anagajaților săi ca să ajungă la timp acasă să vadă sfârșitul serialului.

Serialul a dat drumul multor trend-uri cum ar fi o rețetă de pui și bere, o combinație preferată de eroina principală a serialului, iar cele peste 3,7 milioane de posturi pe diferite site-uri, rețele și blog-uri au fost postate numeroase dezbateri și comentarii. Serialul a fost urmărit pe o platformă live în China, iQiyi, de 14,5 miliarde de ori.

Povestea îl urmărește pe Do Min Joon, un extraterestru care a aterizat pe Terra cu mai bine de 400 de ani în urmă în timpul Dinastiei Joseon. El posedă o aparență uimitoare și este înzestrat cu puteri supranaturale, reușind să se deplaseze cu o viteză foarte mare, să oprească timpul pentru un minut, să se teleporteze și nu numai. Chiar daca are o părere ironică despre oameni, într-un final, ajunge să se îndrăgostească de frumoasa Cheon Song-yi .

Link video: Destiny

Un sfârșit de săptămână minunat!

Autor: Cătălin BeluAgenția RADOR - 16.05.2014 10:36