K-Pop
RSS K-Pop

K-Dramas și K-Actors

Cred că a sosit timpul să vorbim și despre industria filmelor coreene care se bucură de un succes enorm pe tot globul.

După cum știm, acest succes se datorează actorilor care fac ca un film sau serial să prindă contur și să pară real.

Sunt o mulțime de actori pe care trebuie să îi cunoaștem și de aceea m-am gândit să încep să scriu câte un articol despre ei și despre un serial reprezentativ pentru cariera lor.

In articolul de față vom vorbi despre cel mai cunoscut actor din Coreea de Sud, care în momentul de față se bucură de un succes enorm la nivel mondial, Lee Min Ho.

combo

Sincer, cred că s-ar putea scrie pagini întregi în care se poate vorbi despre el dar mă voi rezuma doar la câteva lucruri esențiale privind viața și cariera lui.

Ei bine, Lee Min Ho s-a născut în 22 iunie 1987 și este actor cântăreț și model. De mic copil el își dorea să devină un jucător de fotbal cunoscut dar, datorită unui accident, a renunțat la acest sport. In cel de-al doilea an de liceu, Lee Min Ho a început să cocheteze cu modeling-ul și actoria. După ce a trecut printr-un antrenament intens și a participat la diferite probe a reușit să obțină roluri minore în seriale de televiziune.

Primul rol a lui a fost în "Secret Campus". In 2008 a apărut în diferite roluri în serialele "Get up" si "I Am Sam" dar și în două filme "Public Enemy Returns" și "Our School’s E.T".

Cariera sa a luat avânt odată cu apariția sa în serialul "Boys Over Flowers" din 2009, rol care l-a propulsat in top-uri și care l-a făcut celebru peste noapte.

combo

Un alt serial celebru și iubit de oameni este "City Hunter", un serial de acțiune care la rândul lui a ajutat la creșterea popularității lui mai ales în Japonia, Philipine și China.

combo

In octombrie 2012 a jucat în drama "Faith" un film în care fantezia, perioada istorică și medicina se îmbinau perfect cu povestea de dragoste.

combo

Ultima dramă în care a jucat este "Heirs" (The Inheritors) care s-a bucurat de succes în Coreea dar și în alte țări în care a fost difuzată, datorită actorilor dar și a poveștii urmărite, aceea a elevilor de liceu, unde banii și renumele erau importante.

combo

A câștigat numeroase premii importante precum premiul pentru popularitate, cel mai bun actor, cea mai reușită pereche, hallyu star și nu numai.

Vă voi prezenta câteva lucruri interesante despre Lee Min Ho pe care orice minoz trebuie să le cunoască despre el ^_^.

Stie să scrie cu ambele maini. Când a văzut că are un milion de fani pe Facebook a ținut un eveniment în care le-a răspuns fanilor la întrebările puse de ei. Când este în pauze de filmări, după ce termină o dramă sau film, îi place să doarmă și să se joace.

Are un album scos intitulat "My Everything". Una din dramele cele mai importante difuzate în Coreea și care a făcut ca acest val să fie cunoscut, este drama "Boys Over Flowers" bazată pe seria shojo manga Hana Yori Dango.

Serialul urmărește povestea unei fete sărace Geum Jan Di (Ku Hye Sun) care muncea pentru familia ei. In urma unui incident, primește o bursă la cea mai importantă școală din Coreea, Shinhwa High School. Odată intrată în lumea luxoasă, plină de privilegii acordate doar celor bogați, îi cunoaste pe cei din F4, formată din Gu Jun Pyo (Lee Min Ho), Yun Ji Hu (Kim Hyun Joong), So Yi-Jeong (Kim Bum) și Song Woo-Bin (Kim Joon) care erau considerați regii liceului atât de profesori dar și de elevi.

Povestea este una de dragoste îmbinată cu comedie, dramă, suspans. Drama a câștigat 14 premii și pot spune că a influențat foarte mult viața coreenilor.

Nu pot să spun nimic pe mai departe deoarece rămâne să vedeți cu ochii voștri, urmărind serialul .

combo

Pe săptămâna viitoare!

Autor: Cătălin BeluAgenția RADOR - 18.04.2014 10:25