Lifestyle
RSS Lifestyle

Relația de cuplu: sfaturi venite de celalaltă parte a `baricadei`

Relația de cuplu: sfaturi venite de celalaltă parte a `baricadei`

Iată câteva recomandări în ceea ce privește relația de cuplu care vin direct de la misterioșii domni, chiar dacă știm că unele vor fi dure și greu de acceptat, la fel ca dușul rece de dimineață. Parte din ele s-ar putea sa va fie deja familiare, altele s-ar putea să vă ia în totalitate prin surprindere!

Bărbaților le place să fie răsfățați!

Și aceasta, chiar mai mult decât femeilor. Iar acest răsfăț poate fi realizat pe mai multe planuri. Astfel, bărbații spun că echivalentul unui masaj pentru noi, femeile, ar putea fi pentru ei o masă delicioasă compusă din patru feluri. În plus, așa cum pentru noi, femeile, shopping-ul reprezintă un răsfăț, pentru domni simplul gest de a alege să plătim noi cina într-o seară ar fi o surpriză plăcută. Bărbaților le place la fel de mult să primească atenție, cadouri și evident  dragoste.

Bărbaților le plac femeile inteligente, dar și interesante!

Cu toate știm că relația lui cu blonda de pe coperta revistei se încheie mai mereu acolo unde a început. Până la urmă, acel tip de femeie cu forme nu va avea nimic în plus de oferit, pe când o femeie deșteaptă va avea multe de oferit în termeni calitativi. Însă, marea majoritate a femeilor consideră firesc să înceteze să continue să-și farmece iubitul, odată ce acesta s-a lăsat prins în mrejele iubirii. Mai ales după ce entuziasmul începutului s-a mai domolit, bărbatul ar trebui să aibă permanent sentimentul că iubita este cea mai minunată femeie din viata lui și, mai ales, ar trebui să simtă mereu ca prezența ei este cea care îi aduce, în orice clipă, fericirea.

Bărbații detestă cicăleala!

Studiile arată că femeile insistă prea mult pe anumite subiecte, pentru a se asigura că bărbații fac ce li s-a spus, în timp ce pe domni îi scot din sărite insistența, chestionarea sau sâcâiala. Așa că doamnelor, o simplă aluzie, din când în când, va avea rezultate surprinzătoare. Bărbații vor face lucrurile mai repede, iar voi veți pierde mai puțină energie și nervi.

Bărbații urăsc întrebările retorice!

Este vorba, bineînteles, de veșnicele noastre dileme, traduse în cuvinte: “Rochia asta mă face grasă?”/ “De ce nu mă înțelegi?”/ “ Nu-ți mai pasă de mine”/ “Nu mă mai iubești deloc!”. Ei bine, bărbații chiar urăsc să asculte la nesfârșit astfel de întrebări la care nu vor da altfel de răspunsuri decât : “Nu”/ “Îmi pare rău”/ “Nu și nu, la ambele”. Este recomandabil să evităm pe cât posibil acest tip de întrebări care nu fac decât să ne aducă într-o zonă care nu ne este deloc confortabilă.

Bărbaților le plac femeile gata mereu să-i urmeze!

Bunica avea o vorba: “atunci când bărbatul îți zice `hai să mergem undeva`, nu trebuie să-l refuzi, pentru ca a doua oară va pleca singur”. Bărbații preferă femeile care se îmbracă repede și îi însoțesc la un meci de fotbal, fără sa facă o dramă din schimbarea programului. Mai ales, ei detestă să fie făcuți să aștepte din cauza “gătelilor interminabile”. Deci, soluția ar fi să vă pregătiți dinainte și să-l surprindeți prin promptitudine.

 Bărbaților le plac femeile care le acordă primul loc!

Orice bărbat consideră irezistibilă femeia care se interesează activ de bunăstarea lui. Deci manifestă-ți interesul în ceea ce privește viața lui personală, ce probleme are la locul de muncă, ce-i fac părinții, prietenii, cu ce îl poți ajuta în orice domeniu. De asemenea, bărbații își doresc femei cu simțul umorului, spirituale, care să le stârnească interesul. Cum ne reinventăm în fața persoanei cu care avem o relație este foarte important. Beneficiile în urma reinventării țin pasiunea trează între cei doi parteneri. Suntem în fapte tot ceea ce gândim în minte și recunoaștem în suflet.

În cuplu, o femeie își va dori în special siguranță și stabilitate, iar un bărbat va fi dependent de micile lui libertăți și de timpul lui și numai al lui. Aceste dorințe dau diferențele de percepție care ne induc în conflicte. Este foarte normal sa fie așa.

Iar în loc de concluzie, recomandarea  bonus primită de la EI: “A-i ,,citi’’ pe bărbați este o treabă foarte ușoară, pe care orice femeie cu o inteligență medie o poate face. Tot ce trebuie să facem este să ne păstrăm ochii mereu bine deschiși”.

Autor: Iuliana GheorgheAgenția RADOR - 21.03.2014 17:35