Auto
RSS Auto

Mercedes pentru copii

You need Flash player 8 or newer to view this content
>> video -

Pasionații jocului Mario Kart 8 pentru consola NintendoWii U home vor avea la dispoziție trei noi automobile Mercedes: legendara săgeată argintie a anilor `30, roadster-ul 300 SL din anii `50 și noul model GLA. Colaborarea dintre Mercedes-Benz și Nintendo a permis utilizarea pentru prima dată în jocul Mario Kart a unor automobile existente în lumea reală. Incepând cu 27 august, la 22 de ani după lansarea primei generații Mario Kart, fanii jocului vor putea să descarce cele trei automobile gratis de pe site-ul jocului iar în premieră va avea loc Cupa Mercedes, un tournament online în care jucătorii vor putea să se întreacă unul împotriva celuilalt.

„Jocurile video sunt foarte apreciate și au o comunitate largă de utilizatori. Suntem deosebit de încântați de faptul că Mercedes este prima marcă de automobile care participă la acest joc cu mașini reale”, spunea Dr. Jens Thiemer, directorul de comunicare de la Mercedes-Benz.

Având peste 100 de milioane de unități vândute, Mario Kart este unul dintre cele mai de succes jocuri de consolă. Lansat în 1992, a ajuns la cea de a opta generație iar personajul principal Mario este foarte popular. Si această nouă generație urmează principiile jocului anterior, avându-l pe Mario în rolul pilotului care concurează pentru puncte. In noua versiune, Mario poate învinge gravitația pilotând pe pereți și chiar cu capul în jos. Din cele 32 de curse, 16 sunt complet noi, într-un joc putând participa până la patru jucători.

Autor: Valentin Brădățeanu
Foto, video: Daimler-BenzAgenția RADOR - 8.08.2014 15:14