Auto
RSS Auto

Suzuki pentru suporteri

You need Flash player 8 or newer to view this content
>> video -

Cu sticker-ele Tyco aplicate pe carene, acest Suzuki GSX-R600 va lua, cu siguranță, mai rapid virajele, iar domnișoarele te vor repera mai ușor în mulțime...

Sucursala britanică a constructorului de motociclete Suzuki a pus în vânzare o ediție limitată a modelului GSX-R600 cu un design asemănător cu cel al bolizilor de curse utilizați de Guy Martin și William Dunlop. Cei doi au reușit anul acesta să se claseze de două ori pe podium, în prestigioasele curse North West 200 și Isle of Man TT.

Suzuki GB a colaborat cu echipa TAS Racing pentru a modifica această motocicletă. Pe lângă schema de culori și însemnele sponsorilor, GSX-R600 Tyco a primit eșapamentul Yoshimura R11, un parbriz racing și capac pentru scaunul pasagerului. In plus, este oferit și un paddock stand exact ca cel utilizat la curse.

„Suntem încântați să oferim această serie limitată pasionaților de curse moto. Aceștia au ocazia să cumpere o motocicletă preparată de echipa care întreține bolizii lui Martin și Dunlop. Excelentul model GSX-R600 este îmbunătățit pentru a oferi și mai multă emoție de competiție”, spunea Paul de Lusignan, managerul general al Suzuki GB.

combo

Text: Valentin Brădățeanu
Foto, video: Suzuki GBAgenția RADOR - 21.06.2014 11:20