Auto
RSS Auto

Ambasadorul Beckham

You need Flash player 8 or newer to view this content
>> video -

Celebrul fotbalist David Beckham a devenit ambasatorul mărcii Jaguar în China. Britanicul va promova modelele Jaguar pe piața asiatică, urmând să apară și în câteva spoturi comerciale regizate de celebrul Peter Lindbergh.

combo

“Suntem încântați de acest parteneriat. David este unui dintre cei mai populari britanici, la fel ca și marca Jaguar. Mai mult de atât, Beckham este o persoană în care se regăsesc atât stilul tradițional britanic cât și cel modern, exact cum ne așteptăm să fie un Jaguar”, spunea Bob Grace, managerul lui Jaguar Land Rover China.

Lui Beckham i se potrivește cel mai bine modelul F-Type Coupe, o mașină catalogată drept una modern-clasică și care reprezintă expresia viziunii Jaguar asupra stilului britanic, modern și elegant.

combo

“Am fost întotdeauna admiratorul mărcii Jaguar tocmai pentru stilul british. Iubesc modelul E-Type al anilor `60 și urmașul său actual, F-Type”, mărturisea Beckham. F-Type dispune de o gamă de trei motoare, cel mai puternic fiind un V-8 cu compresor de 5.0 l ce dezvoltă o putere maximă de 495 CP, cuplat la o cutie de viteze secvențială cu opt trepte.

Autor: Valentin Brădățeanu
Foto, video: JaguarAgenția RADOR - 9.05.2014 18:29