Auto
RSS Auto

Moda Ford

Se spune că automobilele și moda merg mână în mână. Ford Motor Company împreună cu celebrul designer Vignale a lansat o colecție de accesorii pentru viitoarea gamă Ford Vignale. Colecția a fost prezentată la Milano, în cadrul “Salone del Mobile”, o expoziție care reunește cei mai celebri creatori de mobilă și de decorațiuni interioare.

combo

Dintre componentele colecției, s-a remarcat în primul rând geanta de voiaj Vignale Weekender care a și primit premiul iF Design. Aceasta are câteva elemente stilistice împrumutate de la Ford S-MAX Vignale Concept și Mondeo Vignale Concept printre care amintim forma grilei radiatorului, tiparul materialelor utilizate la tapițerie, precum și forma capotei motorului.

Ford este primul constructor de automobile care participă la „Salone del Mobile” cu colecția Vignale dar și cu un ceas, o veioză și un scaun cărora le-a fost implantat ADN-ul Ford. „Pasiunea pentru design ne caracterizează și prin participarea noastră la această expoziție de mobilă încercăm să ne inspirăm după noi forme ale designului în general”, spunea Barb Samardzich, șeful lui Ford of Europe. Colecția Ford Vignale include, de asemenea, o geantă de umăr, o geantă pentru automatul de cafea și o poșetă pe care, cu siguranță, le vom vedea la posesorii viitorului Ford S-MAX.

combo

„Pentru a desena cele mai bune automobile, ne inspirăm dintr-o mulțime de surse din afara obiectului nostru de activitate, iar colecțiile lansate de noi demonstrează flexibilitatea de care dăm dovadă și creativitatea designerilor Ford”, spunea Martin Smith, designer-ul șef.

Autor: Valentin Brădățeanu
Foto: FordAgenția RADOR - 24.04.2014 16:22