Auto
RSS Auto

Noua față a Formulei 1

Schimbarea regulamentelor din Formula 1 a stârnit o mulțime de comentarii pro și contra. Departe de a fi perfecte, monoposturile sezonului 2014 au fost în centrul atenției tuturor mai ales prin designul nu tocmai reușit al anumitor componente aerodinamice, iar performanțele nu s-au ridicat la așteptări. In prima cursă a anului favoriții au avut probleme tehnice, însă toți cei angrenați în această competiție speră ca de la următoarele Mari Premii lucrurile să revină pe un făgaș normal.

Pentru a familiariza publicul cu noile modificări tehnice, echipa Red Bull Racing a realizat un videoclip în care cei doi piloți, Daniel Ricciardo și Sebastian Vettel, explică în detaliu noutățile sezonului 2014.

La început, mii de componente ale mașinii Red Bull Racing RB 10 sunt asamblate în jurul lui Ricciardo după care are loc o mică întrecere pe pistă între modelul actual și cel cu care Vettel a devenit campion mondial în 2013.

Sunt explicate detaliile legate de motor, cutia de viteze și partea aerodinamică, clipul fiind unul dintre cele mai complexe realizări în materie de animație.

combo

Autor: Valentin Brădățeanu
Foto, video: Red Bull RacingAgenția RADOR - 28.03.2014 11:14