Auto
RSS Auto

Colecție de genți de călătorie Louis Vuitton exclusiv pentru BMW i8

Un bagaj excepțional pentru un automobil excepțional.

vuit1

Colecția Vuitton constă în două genți de călătorie, o valiză de birou și un sac pentru haine. Pentru a utiliza cât mai eficient spațiul pus la dispoziție, artiștii francezi au croit acest set de accesorii exact după forma interiorului bolidului BMW i8.

vuit2

„Atât BMW cât și Louis Vuitton împart aceeași pasiune pentru tradiție dar dezvoltă mereu produse noi”, spunea Adrian van Hooydonk, vicepreședintele BMW Group Design. „Utilizarea fibrei de carbon în compoziția revoluționarului i8 este un indicator al filozofiei noastre, BMW acordând un interes susținut structurilor ușoare. Louis Vuitton a demonstrat același mod de gândire prin ceea ce face, atât prin inovație, estetică și design, realând o colecție de bagaje exclusivistă, care se potrivește perfect cu stilul noului BMW i8”.

vuit3

Inspirate din designul vizionar al noului BMW i8, gențile Vouitton sunt făcute, la fel ca și automobilul, din fibră de carbon. Acest material hi-tech extrem de ușor a fost utilizat de producătorul francez pentru a realiza un fel de material textil special foarte rezistent. Weekender GM i8 este proiectat să se încadreze perfect în portbagaj, având un mâner și curea pentru umăr, Garment Bag i8 se așează perfect pe polița din spate, Business Case i8 este ideală pentru transportul laptop-ului, având forma scaunelor din spate în timp ce Weekender PM i8 poate sta în picioare.

vuit4

Seria de bagaje Louis Vuitton va fi disponibilă la cerere într-o rețea restrânsă de magazine din Munchen, Milano, Londra, Paris, Moscova, Dubai, New York, Los Angeles, începând cu luna aprilie a acestui an.

vuit5

BMW i8 este cel mai revoluționar automobil sport construit de către BMW, fiind primul hibrid plug-in al casei germane. Acest coupe 2+2 combină avantajele propulsiei electrice cu cele ale ultimei generații de motoare termice. Acelerează de la 0-100 km/h în 4.4 secunde și are un consum de benzină comparabile cu cele ale unui automobil de mic litraj: 2,1 l la 100 km. Designul său păstrează liniile pure ale unui coupe sport, cu linii minimaliste, capota motorului lungă și forme ce sugerează puterea.

Autor: Valentin Brădățeanu
Foto: BMW GroupAgenția RADOR - 7.03.2014 17:13