Fapt divers - Știință, Tehnologie, Computere
RSS Fapt divers - Știință, Tehnologie, Computere

Gigantul sud-coreean Samsung vine cu noi surprize pe piața dispozitivelor mobile

Gigantul sud-coreean Samsung vine cu noi surprize pe piața dispozitivelor mobile

Încă două zile până la dubla lansare marcă Samsung. Compania a început deja să trimită invitații pentru evenimentul planificat pe 12 iunie, care o să aducă pe piață încă două dispozitive mobile. Este vorba despre noua tabletă Galaxy Tab S și surpiza mult așteptată, Galaxy S5 Mini.

Noua tabletă de la Samsung va fi produsă în două mărimi, cu dimensiunea de 10.5 și 8.4 inch. Rezoluția maximă a ecranului va fi de 2560 x 1600 pixeli și un display Super AMOLED. Interiorul va fi dotat cu un processor octa-core Exynos 5420, alături de un accelerator graphic Mali-T628 și 3 GB memorie RAM. Potrivit zvonurilor, ar putea avea și o memorie internă de 32GB și două camere, principală de 8 MP și cea secundară de 2.1 MP.

Galaxy Tab S va folosi sistemul de operare Android 4.4.2 cu interfața Magazine UX. Alte opțiuni ale tabletei vor include modul ultra saving power, download booster și scanner de amprente, identic cu cel de pe S5. Printre abilitățile noului dispozitiv mobil se mai numără Remote PC, care îți va oferi acces la PC-ul personal atunci când este conectat la internet și dispozitivele sunt sincronizate.

Pe lângă acestea, ne așteptăm ca Samsung să prezinte și mult așteptatul Galaxy S5 Mini. Acesta se presupune că va avea un procesor quad-core Exynos 3 de 1.4 Ghz, 1.5 GB memorie RAM, display de 4.5 inch și o cameră de 8 MP.

(www.publika.md - 9 iunie)Agenția RADOR - 9.06.2014 18:50