Fapt divers - Știință, Tehnologie, Computere
RSS Fapt divers - Știință, Tehnologie, Computere

Când banii nu sunt o problemă, există HTC One M8 din aur masiv

 Când banii nu sunt o problemă, există HTC One M8 din aur masiv

Pentru că există o piață pentru astfel de terminale extravagante, noul HTC One M8 al taiwanezilor este disponibil si din aur masiv.

Nu este prima oară când vedem terminale foarte populare produse din materiale prețioase. De cele mai multe ori însă, diverșii producători de bijuterii au această îndeletnicire, de a personaliza un smartphone gen iPhone 5 cu o carcasă din aur masiv și diamante. Deoarece a realizat că se pot câștiga bani frumoși din acest segment de piață, HTC produce noul său vârf de gamă și într-o versiune din aur.

Odată cu lansarea globală a noului Galaxy S5, atenția presei de specialitate s-a orientat în aceste zile către Samsung. Cum HTC nu se dă bătut, a trimis un One M8 din aur către CEO-ul T-Mobile US, John Legere. Acesta din urmă nu a rezistat tentației de posta creația exorbitantă pe Twitter, făcând un pic de reclamă producătorului taiwanez. Dacă țineți la astfel de detalii, merită reținut că s-a folosit aproape exclusiv, pentru carcasa telefonului, aur de 24 de carate.

Smartphone-ul HTC One lansat anul trecut a fost de asemenea disponibil din aur masiv, cu mențiunea că doar operatorii din anumite țări îl comercializau contra unei valori de câteva mii de dolari. Pe același sistem, dacă vreți un HTC One M8 cu o carcasă ce aduce aminte de 007 Goldfinger, veți fi nevoit să vă deplasați către o țară din Orientul Mijlociu.

(www.unimedia.info - 12 aprilie)UNIMEDIA.MD - 14.04.2014 9:52