Fapt divers - Știință, Tehnologie, Computere
RSS Fapt divers - Știință, Tehnologie, Computere

Primul telefon cu ecran curbat produs de LG

Primul telefon cu ecran curbat produs de LG

LG a anunțat specificațiile celui mai spectaculos gadget din gama telefoanelor mobile. LG G Flex, primul telefon cu ecran curbat OLED produs de companie, ar urma să fie lansat pe piață la sfârșitul lunii noiembrie. LG G Flex va fi disponibil, mai întâi, doar în Coreea de Sud , iar prețul încă nu a fost anunțat.

Potrivit presei specializate, smartphone-ul nu aduce nimic nou față de modelele precedente prezentate de LG. Singurul punct forte este designul neobișnuit. Spre deosebire de Samsung Galaxy Round, modelul de la LG are curbura pe orizontală și nu pe verticală.

Telefonul vine cu un ecran uriaș, de 6 inch, la 720 p, și cântărește numai 177 de grame. Dincolo de ecranul spectaculos, cu o forma unică, telefonul prezintă un procesor quad-core Snapdragon 800 tactat la 2,26 Ghz, 2 GB de RAM și două camere, una de 13 MP și o alta de 2,1 MP. Telefonul are o greutate de 177 de grame. La capitolul autonomie, telefonul se laudă cu două zile de funcționare grație bateriei de 3.500 mAh.

Telefonul ar urma să ruleze Android 4.0 și o suită nouă de aplicații LG, printre care dual-window si KnockON, funcție deja introdusă pe G2. Samsung a prezentat modelul Galaxy Round la începutul acestei luni. Prețul de pornire al telefonului este de 1.000 de dolari.PUBLIKA.MD - 29.10.2013 16:52