Sport
RSS Sport

Atmosfera la Londra înaintea meciului Steaua - Chelsea

Atmosfera la Londra înaintea meciului Steaua - Chelsea

Steaua București joacă în această seară meciul retur cu Chelsea Londra, în cadrul optimilor de finală ale Ligii Europa la fotbal. Câteva mii de suporteri români sunt așteptați pe stadionul Stamford Bridge, în această seară, iar atmosfera printre ei este optimistă, relatează corespondentul RRA, Dan Vasiliu, care spune, însă, că prezența lor acolo nu este lipsită de evenimente neplăcute.

Coincidență sau nu, jucătorii Stelei au fost din nou victimele unei alarme de incendiu. Ei au fost evacuați după miezul nopții din hotelul în care locuiau, însă până la această oră nu este foarte clar dacă, într-adevăr, a avut loc vreun incendiu sau a fost doar o alarmă falsă. O situație similară a avut loc și în 2010, când Steaua a evoluat contra celor de la Liverpool în grupele Europa League, atunci jucătorii fiind nevoiți să părăsească de două ori hotelul în timpul nopții. Steaua a pierdut acel meci cu scorul de 4 la 1.

Pe de altă parte, o altă problemă înaintea meciului din această seară este cea legată de bilete, mulți români stabiliți în Marea Britanie s-au plâns că găsesc bilete doar la suprapreț, un tichet putând ajunge acum la peste 200 de lire sterline, adică de patru ori mai mult decât în mod normal. Mulți dintre ei au dat vina pe liderii galeriei, care au cumpărat bilete de la București și care acum ar încerca să le vândă la suprapreț, la Londra.

Meciul Steaua București - Chelsea Londra este transmis în direct de RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂȚI, de la ora 22:15.Radio România Actualități - 14.03.2013 16:09