Sport
RSS Sport

Tenismena Monica Niculescu, “încoronată” la Florianópolis

Monica Niculescu este câștigătoarea turneului de tenis de la Florianópolis după ce a învins-o în finală pe Olga Pucikova. La dublu, campioane au devenit Anabel Medina Gariggues și Iaroslava Șvedova.

Monica Niculescu și-a înscris numele în palmaresul Brasil Tennis Cup după victoria în fața rusoaicei Olga Pucikova cu 6-2, 4-6 și 6-4 în finala turneului disputat în orașul brazilian Florianópolis. Niculescu s-a impus în primul set, dar l-a pierdut pe al doilea, așa că a fost nevoie de al treilea pentru a se decide partida. Jucătoarea rusă, care a evoluat bine și în finală, a creat surpriza turneului învingând-o pe marea favorită și cap de serie numărul 1 al competiției, americanca Venus Williams, care în prezent ocupă locul 21 în ierarhia Asociației Jucătoarelor Profesioniste de Tenis (Women’s Tennis Association – WTA).

La dublu, a câștigat perechea formată din spaniola Anabel Medina Gariggues și cazaca Iaroslava Șvedova, care a învins-o pe cea alcătuită din britanica Anne Keothavong și rusoaica Valeria Savinykh în două seturi, cu un zdrobitor 6-0 în primul și 6-4 în al doilea.

Traducerea: Marius Gabriel PopescuMARCA, Spania - 4.03.2013 19:23