Sport
RSS Sport

Patinatorul Evgheni Plușenko a devenit tată

Campionul olimpic absolut la patinaj artistic, Evgheni Plușenko, a devenit tată pe data 6 ianuarie 2013. Artistul și-a luat pe 10 ianuarie fiul de la maternitate, împreună cu mama acestuia Iana Rudkovskaia.

Rudkovskaia, producătoarea renumitului artist Dima Bilan, a născut la Centrul Maternal de la Institutul de Cercetări Științifice "V.A. Almazov" din orașul Sankt Petersburg. Sportivul a venit la maternitate direct de la antrenamente de la Centrul Sportiv "Iubileinîi", cu un buchet imens de flori. Acesta se antrenează intens, pregatindu-se pentru Campionatul Mondial de Patinaj Artistic.

Familia a preferat discreția, fără să divulge prea multe informații despre sarcina Ianei Rudkovskaia. Potrivit site-ului Heat.ru, Rudkovskaia, în vârstă de 38 de ani, s-a înregistrat sub un nume fals la maternitate pentu a evita să atragă atenția jurnaliștilor și a admiratorilor. Copilul a venit pe lume la 6 ianuarie, ora 15:30, în ajunul Crăciunului pe stil vechi.

Fericiții părinți au declarat că pe fiul lor îl va chema Aleksandru și că acesta a avut la naștere greutatea de 2.8 kg și 49 de cm. Aleksandru este primul copil al cuplului. Familia s-a mutat recent într-o vilă situată la periferia orașului Sankt Petersburg.

(www.lifenews.ru - 16 ianuarie)Agenția RADOR - 16.01.2013 12:32